Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vas v okviru projekta Danube Guides Action 2 vabi na mednarodni spletni seminar ( V ANGLEŠČINI):
OKUS REGIJE – Trajnostna tradicionalna gastronomija Radovljice in Bohinja za trajnostni razvoj – najboljše prakse USP (Unique selling proposition) za UDP (Unique development proposition) podeželskih skupnosti
Osrednji predavateljici:
Marcela Klofutar (Linhart House Restaurant, Slovenia)-Michelinova zvezdica
Lucija Gartner (Trženje v turizmu s.p. in kmetija Pr’ Odolnek- Bohinj, Slovenija)
Značilnosti, argumenti, smernice in najboljše prakse trajnostne tradicionalne gastronomije za podporo trajnostnemu razvoju regije – Najboljše prakse restavracije Hiše Linhart (Michelinova zvezdica) in v Bohinjski dolini z regionalno znamko Bohinjsko – Priložnosti in odgovornosti vodnikov po Donavi z vključevanjem in spodbujanjem trajnostne regionalne gastronomije
Kdaj: Četrtek, 28. november, od 17.00 do 19.30
Kje: na programu Zoom (v angleškem jeziku)
Spletni seminar priporočamo predvsem za: turistične vodnike in lokalne turistične organizacije, razvojne agencije in upravljavce zavarovanih območij, lokalne in regionalne oblasti, ponudnike tradicionalnih regionalnih živilskih in obrtnih izdelkov ter storitev (kmetje, obrtniki, hoteli …).
Udeležba je brezplačna, potrebna pa je prijava na: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0kceChrTwvE9OnzHg4nArrO6CpE84M1m4Q