ZDRAVE ŽIVLJENJSKE VEŠČINE je oddaja, ki jo skupaj pripravljamo Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj in Radio Kranj in se kot že samo ime pove dotika različnih tem in pogledov na naše telesno, umsko, čustveno zdravje in dobro počutje. Govori o zdravem življenjskem slogu, o različnih veščinah in vrlinah naše duše, o duhovnosti, o naših odnosih – do samega sebe, sočloveka, narave, družbe in sveta nasploh.

Naše oddaje lahko spremljate na Radio Kranj (97,3) vsako soboto ob 10. uri, ponovitev oddaje pa je vsako nedeljo ob 17. uri.

Z vami sva Slavica Bučan, Radio Kranj in Vlasta Juršak, Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj z različnimi gosti.

Tokratno oddajo sem vam pripravila Vlasta Juršak, vodja projektov v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj, poklicna refleksoterapevtka, energijska terapevtka, zeliščarica, … Glas je že od nekdaj moja ljubezen in rada ga uporabljam v zdravilne namene tako za ljudi kot za živali ali pa naravo. Ljudje smo nagnjeni k temu, da si vedno nekaj iščemo, potrebujemo. Glas, ki mu damo namen delovanja za najvišje dobro vsega življenja, pa le daje, daje in se pri tem radosti in slavi življenje. Saj veste – lepa beseda, lepo mesto najde. Vabim vas k poslušanju oddaje.

Related Images:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Accessibility