Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Kranj v okviru projekta  RANE EKRANA  vabi na promocijsko delavnico in predstavitev projekta:

Rokodelske veščine in spretnosti – ustvarjamo z domačo volno (za otroke, mladino in odrasle)

v sredo, 25. maja med 10. in 14. uro

Ustvarjali bomo v okviru TEDNA VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA na PARADI ZNANJA, ki bo potekala v KRANJU na Planini, pred šolo Jakoba Aljaža.  

Delavnica se bo izvajala v okviru Programa ŽIVO-življenjske veščine odraščanja, ki je namenjen ozaveščanju in preprečevanju digitalne zasvojenosti in odvisnosti. Program ima jasno sporočilnost in sicer, da je

DIGITALNA KOMEPTENCA=DIGITALNA ABSTINENCA

Cilj Programa ŽIVO je opolnomočenje otrok in mladine za digitalno kompetenco, pridobivanje konkretnih znanj in smernic za kvalitetno življenje ter poklicno orientacijo. Program ŽIVO v osnovi krepi ustvarjalnost, spodbuja  potenciale otrok in mladine in omogoča razvoj življenjskih spretnosti in podjetniških idej: igre/gibanje/sodelovanje, rokodelske veščine in spretnosti – ekologija, umetniške dejavnosti, medgeneracijsko sodelovanje.

Na delavnici boste starši lahko spoznali aktivnosti projekta RANE EKRANA in dobili podporo pri pridobivanju digitalnih kompetenc za vaše otroke ter usmeritve pri zdravljenju zasvojenosti in odvisnosti z digitalnimi napravami.

Zaželene so vaše prijave na katka.ctrp@gmail.com in vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali gsm 040 172 636 (Katka) in 040 463 444 (Vlasta). UDELEŽBA JE BREZPLAČNA.

Več o projektu RANE EKRANA: http://www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana/

Dogodek se organizira v okviru operacije »RANE EKRANA« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Related Images:

(Visited 31 times, 1 visits today)
Accessibility