Občina Naklo in Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vas v okviru EVROPSKEGA TEDNA MOBILNOSTI 2021 vabimo, da se nam pridružite na dogodku
“OKUSI NAKLA” –
z avtobusom, kolesi in hojo na kulinarično popotovanje po občini Naklo

v soboto, 18.septembra 2021 ob 14.uri
(zbor pri domu Janeza Filipiča, Kranjska cesta 1, Naklo)

Ob Evropskem tednu mobilnosti in v letu, ko je Slovenija Evropska gastronomska regija, se bomo s trajnostno mobilnostjo odpravili na spoznavanje in okušanje raznolikosti dobrot in kulinaričnih tradicij, ki jih ponuja območje občine Naklo:
• sadni izdelki na kmetiji Jerala v Podbrezjah;
• ribje dobrote na ribnikih Žeje;
• siri, jogurti, namazi…in druge dobrote iz mleka na Poličarjevi kmetiji na Polici.V živo boste spoznali, da je s trajnostno mobilnostjo doživljanje prehranskih dobrot Nakla še bolj zanimivo in polno doživetij.

Več informacij o posameznih aktivnostih in obvezna najava udeležbe na brezplačno sodelovanje na info@ctrp-kranj.si ali GSM: 040 303 752 ter spletnih straneh CTRP Kranj in Občine Naklo.

Pri izvedbi programa bomo upoštevali aktualne zahteve NIJZ povezanih s situacijo COVID-19. Prednost pri sodelovanju na aktivnostih imajo občani Občine Naklo.

Aktivnosti EVROPSKEGA TEDNA MOBILNOSTI se izvajajo v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in so financirane s strani Ministrstva RS za okolje in prostor v okviru sredstev Sklada za podnebne spremembe. Posredniški organ v projektu je Ministrstvo RS za infrastrukturo.

Related Images:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Accessibility