V okviru operacije Uporabimo lokalni les ,vas vabimo na predavanje: TERMIČNO MODIFICIRAN LES   (v sklopu Čiščenje in zaščita lesa)

Kdaj: 15.september 2020 med 16.-19.uro Kje: Radovljica (točen naslov sporočen v kratkem)

Predavatelj: glavni tehnolog podjetja Silvaprodukt d.o.o.

Teme: Postopki naravne zaščite in podaljšanja trajnostni lesnih izdelkov preko termične modifikacije lesa in širok nabor njegove uporabe

Sodelovanje v vseh izobraževanjih je brezplačno,  zaradi omejenega števila udeležencev pa je obvezna predhodna prijava. Udeleženci dobijo ob zaključku potrdilo o udeležbi na izobraževanju.

Za koga so izobraževanja še posebno zanimiva? Vključevanje v izobraževanja bo še posebno zanimivo za:

  • obstoječe ali bodoča lesna podjetja/obrtnike, rokodelce, oblikovalce in ljubitelje, ki se ukvarjajo z obdelavo lesa in proizvodnjo lesenih izdelkov.
  • za mlade oz. dijake/študente, ki v kreativni&inovativni predelavi lesa vidijo svojo priložnost in delavno mesto,
  • za lokalne skupnosti, ki jih za svoje gradnje in notranjo opremo zanimajo okolju in zdravju prijazni ter privlačni izdelki iz lokalnega lesa.
  • lastnike gozdov in njihova združenja;
  • gozdno-lesna podporne strokovne in poslovne institucije;

Prijava in več informacij: Uroš Brankovič (uros.brankovic@ctrp-kranj.si, 040 303 752 ), Jana Vilman (bohinjsko@bohinj.si, 040 229 079 )

Operacija Uporabimo lokalni les se financira iz sredstev EU-Evropskega sklada za regionalni razvoj, Republike Slovenije in vključenih partnerjev.

Related Images:

(Visited 113 times, 1 visits today)
Accessibility