PROMOCIJA LOKALNE HRANE
Projekt – NAŠA SUPER HRANA (Program razvoja podeželja)

Umestite se na zemljevid lokalnih pridelovalcev in predelovalcev

Spoštovani člani Mreže za podeželje,
obveščamo vas, da imate možnost brezplačne promocije vaše ponudbe lokalnih kmetijskih pridelkov in živilskih proizvodov na spletni strani “naša super hrana”.
V okviru promocije lokalne hrane, ki jo izvaja Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pod sloganom “Naša super hrana”, kar zajema tudi proizvode s certifikatom “izbrana kakovost” in drugimi shemami kakovosti, vas vabimo, da se s svojo ponudbo lokalne hrane tudi vi brezplačno vpišete v zemljevid pridelovalcev in predelovalcev lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana.
Spletna stran deluje pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z glavnimi cilji: promocija lokalne hrane, osveščanje o pomenu in lastnostih lokalno pridelane in predelane hrane. V tem okviru je vzpostavljena tudi baza pridelovalcev in predelovalcev lokalne – slovenske hrane, ki potrošnikom v obliki zemljevida ponudnikov omogoča lažje iskanje lokalne hrane pri kmetovalcih, zadrugah in tudi predelovalcih.
Registracija, objava in promocija na portalu so za pridelovalce in predelovalce lokalne – slovenske hrane popolnoma brezplačni. Zaželeno je, da o sebi in svoji ponudbi zapišete strnjeno predstavitev, dodate slike in morda povezavo na vašo spletno stran, označite pa lahko tudi sheme kakovosti, katerih certifikate ste pridobili ter objavite svoje kontakte.

Predlagamo, da to povabilo posredujete tudi drugim pridelovalcem in predelovalcem lokalne – slovenske hrane, ki bi se želeli predstaviti.

Ne spreglejte:
Zemljevid bomo v prihodnjih mesecih promovirali, saj je zanimanje s strani bralcev spletne strani zelo veliko. Izpostavili ga bomo tudi preko elektronskih novic in na omrežju Facebook s 25.500 sledilci.

Registracija:
Postopek registracije in vnosa podatkov je enostaven, pa vendar smo za vsa vprašanja in podporo na voljo na elektronskem naslovu: info@nasasuperhrana.si.
Vabimo vas, da k registraciji pristopite čim prej.
PS: Bodite obveščeni! Naj vas ob tej priložnosti povabimo tudi k prijavi na elektronske novice.

Lep pozdrav,
Ekipa promocije in projekta “Naša super hrana”

Related Images:

(Visited 53 times, 1 visits today)
Accessibility