Razmišljate o odprtju svoje turistične agencije, namestitvenega objekta … ali pa kako razviti ter ponuditi kakšen drug turistični program/produkt, pa vam manjka znanj in poguma?

 

V okviru programa Podeželsko razvojno jedro (PRJ) vas

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj

vabi na turistično izobraževalno delavnico

 

RAZVOJ POSLOVNE IDEJE

V TURIZMU

Kdaj: v torek, 18. oktobra 2016 ob 18.30 uri

Kje: v Kovačnici v Kranju

(Župančičeva ul. 22, 4000 Kranj, nekdanja trgovska šola)

PROGRAM:

18:30 – 18.40 Predstavitev namena in poteka sklopa izobraževalnih delavnic s področja turizma v oktobru in novembru.

18:40 – 20.00: Predstavitev potrebnih korakov za zagon uspešnega turističnega posla – od zasnove in razvoja ideje do odprtja podjetja ter prvih marketinških korakov. Predavanje bo usmerjeno zelo praktično z veliko konkretnimi rešitvami iz prakse (Rok Teul, Feel Green). Med in po predavanju bo tudi možnost za vaša konkretna vprašanja.

Predstavitev predavatelja: Rok Teul ima dolgoletne praktične izkušnje z razvojem in izvajanjem turistične dejavnosti.  Po razvojnem delu na tem področju v Regionalni razvojni agenciji Gorenjske, je nadaljeval kot soustanovitelj turistične agencije Raj Jezersko, bil pa je tudi vodja hotela. Danes je lastnik turistične agencije za organizacijo dogodkov in treking potovanj.

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je število mest omejeno (prednost bodo imeli udeleženci iz občin podpornic programa PRJ). Prijave do ponedeljka, 17. oktobra 2016. Več informacij in prijave po e-pošti uros.brankovic@ctrp-kranj.si ali na telefonski številki 040 303 752 (Uroš Brankovič).

                          

Dogodek se izvaja s podporo programa Podeželsko razvojno jedro (PRJ), ki ga sofinancirajo

Mestna občina Kranj, Občina Preddvor in Občina Naklo.

       

Related Images:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Accessibility