Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vabi na

3. srečanje za

KRATEK SPECIALIZIRANI TEČAJ ANGLEŠČINE ZA PRODAJANJE PODEŽELSKIH, UNIKATNIH IN PODOBNIH DOMAČIH IZDELKOV IN STORITEV

Znanja so namenjena predstavljanju in prodaji na področju rokodelskih izdelkov, domače hrane, turizma na kmetiji… na sejmih, tržnicah, prireditvah…oz. gostom.

 v sredo, 16. decembra ob 17.30 uri

3. srečanje bo potekalo v prostorih Centra za trajnostni razvoj podeželja Kranj, Zupančičeva ulica 22, Kranj  (v prostorih nekdanje Srednje trgovske šole, 1. nadstropje).

S temi novimi znanji boste lahko v prihodnje še uspešneje prodajali svoje izdelke tujim kupcem, predvsem turistom.

Tečaj vključno z že organiziranima uvodnim in nadaljevalnim srečanjem obsega 3 srečanja v Kranju in Preddvoru, in sicer:

  • Uvodno srečanje (Kranj, CTRP Kranj): Na njem se boste naučili kako pozdraviti in se splošno predstaviti kupcem. pa tudi kako jim predstaviti svojo dejavnosti in izdelke.
  • 2. srečanje (Preddvor, TIC Preddvor): Na podlagi predstavitve vaše dejavnosti na uvodnem srečanju, bo učitelj pripravil besedišče in fraze s katerim boste kupcem predstavili konkretno vaše izdelke in način izdelovanja. Na tem srečanju se boste z njegovo pomočjo in z ostalimi udeleženci učili tega predstavljanja, ter dodali še kakšen manjkajoči del. To gradivo boste dobili tudi za domov, da boste novo znanje lahko v prihodnjih tednih še utrjevali.
  • 3. srečanje (Kranj, CTRP Kranj): Na tem srečanju boste nadaljevali, dopolnjevali in utrjevali besedišče in izražanje za prodajo v angleškem jeziku. Poudarek bo na ”nastopu” pred ostalimi udeleženci.

Vsako od teh srečanj bo trajalo cca. 2 uri, in bodo organizirana v mesecih novembru in decembru, pred pričetkom božično-novoletnih sejmov, tržnic…

Predstavljene vsebine in potek tečaja pomenijo, da ne gre za splošen tečaj angleščine, ampak tak, ki bo praktično uporaben prav za vaše predstavljanje in prodajo.

Utrinki s predhodnih srečanj:

DSCN9389-225x300DSCN9392-300x225DSCN9393-300x225

 

 

 

 

 

 

 

Tečaj je namenjen ponudnikom domačih izdelkov in storitev iz osrednje Gorenjske, udeležba je brezplačna. Število mest na tečaju je zelo omejen, da bi bil tečaj čim bolj učinkovit in bo vsak udeleženec lahko čim več aktivno sodeloval.

Zato je obvezna prijava oz. potrditev udeležbe do torka, 15. novembra na tel: 040 303 752 ali info@ctrp-kranj.si .

LEPO VABLJENI  !

Tečaj se izvaja v okviru programa Podeželsko razvojno jedro, ki ga sofinancirajo

Mestna občina Kranj, Občina Preddvor, Občina Šenčur in Občina Naklo

Related Images:

(Visited 27 times, 1 visits today)
Accessibility