Vabimo vas, da se pridružite pogovoru dveh strokovnjakov

s področja ekologije, sonaravnega bivanja in zdravja z naslovom

 Človek – zakaj zastrupljaš sebe in naravo, ki te preživlja?

 Osnovne elemente zdravja in sobivanja v naravi, kako sonaravno živeti in zakaj, nam bosta skozi pogovor razkrivala

Anton Komat in dr. John Fielder iz Avstralije

 v torek, 14. aprila 2015 ob 18.30 uri v Klubu Orfej (Sinja Gorica 87, Vrhnika)

 Dr. John Fielder ekološko kmetuje že od leta 1967, z družino živi na posestvu Clohesy River  na severu Avstralije v Cairnsu. Na posestvu, ki obsega 121 ha gojijo ekološke pridelke, izvajajo prakso naravne higiene in izobražujejo.

Dr. John Fielder je tudi diplomirani osteopat, kiropraktik in naturopat. Bil je dolgoletni redni predavatelj na višji šoli Naturopatic College of South Australia v Melbournu, kjer je kot prvi začel predavati predmete: zgodovina, filozofija in praksa naravne higiene, predmet narava zdravi, biogensko življenje, fiziološka kemija. V svojem tridesetletnem delovanju je izdal več knjig in člankov o pomenu ekološkega pridelovanja hrane,  pomenu uživanja lokalno pridelane hrane in hrane, ki zdravi. Na svoji kmetiji je ustanovil Academy of Natural living (Akademija naravnega načina življenja), kjer svoje dolgoletne izkušnje posreduje ljudem. Več na spletni  strani www.johnfielder.com.au.

 john Fielder

Anton Komat je svobodni raziskovalec, pisec strokovne literature in romanov, TV-scenarist in voditelj, predavatelj, zavzet aktivist na naravovarstvenem področju ter ustanovni član Medresorne komisije za kemično in biološko varnost RS.

 anton-komat

Pogovor bosta vodila dr. Matjaž Kovše raziskovalec in aktivist in  Vlasta Juršak iz Centra za trajnostni razvoj podeželja Kranj. Za prevod v slovenki jezik bo poskrbljeno.

 Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite na 

info@CenterAstera.si ali vlasta.jursak@ctrp-kranj.si

Dogodek je brezplačen, zaželeni so vaši prostovoljni prispevki. 

Prisrčno vabljeni!

Related Images:

(Visited 37 times, 1 visits today)
Accessibility