Vabimo vas, da se nam pridružite na glasbeni ustvarjalnici

 UGLASIMO SE –  uglasimo 7 čaker

Naš glas kot inštrument za ohranjanje dobrega počutja in zdravja

yoga

v ČETRTEK, 18. decembra 2014 od 19.ure do 20. ure v Medgeneracijskem centru Kranj (Cesta talcev 7)

 Ustvarjalnica je namenjena vsem generacijam.

 SINGING TOGETHER-SMILING KIDS

Da je človeško telo najlepše glasbilo so vedela že strodavna ljudstva in tudi stari rek, da je glasba zdravilo za našo dušo, ni kar tako. Danes pa je življenje veliko bolj stresno kot je bilo včasih. Različne tegobe: strah, jeza, stres, žalost, skrbi, nam »razglasijo« naše zdravje in dobro počutje, zato se moramo ponovno uglasiti. Človeški glas je KLJUČ za uglaševanje/harmonizacijo procesov v našem telesu. Pri uglasitvi si pomagamo s svojim glasom in z vibracijami glasbenih tonov različnih valovnih dolžin. Bistvo zdravljenja z našim lastnim glasom je, da harmoniziramo, uskladimo naše energije v telesu. S tem pomagamo, da telo pride v ravnovesje in tako se začne proces samozdravljenja.

Da bomo spet lepo uglašeni vas zato vabimo, da se nam pridružite, spoznavate razsežnosti svojega glasu, uživate v petju in druženju.  Za naše skupno ustvarjanje NI potrebno  pevsko predznanje.

V čudovite razsežnosti našega glasu nas bo popeljal znani slovenski tenorist Andrej Ažman, samostojni kulturni ustvarjalec (www.uglasimose.si)

 Prijava na delavnico je OBVEZNA. 

 Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po telefonu 04 257 88 26, gsm 040 733 344 ali po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si.

Zaželeni prostovoljni prispevek za izvajalca delavnice.

 

Related Images:

(Visited 53 times, 1 visits today)
Accessibility