Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj, Zveza kulturnih društev Kranj in Mladinski center Tržič v okviru projekta RANE EKRANA vabimo na rokodelsko delavnico za otroke in mladino:

Spoznavamo življenje rokovnjačev Udin boršta

Kdaj: v ponedeljek, 10. oktobra od 10. ure dalje

 Kje: rokovnjaški tabor Udin boršt, zbor pred waldorfsko šolo Naklo

Spoznavali bomo tradicijo in posebnosti  življenja rokovnjačev, ki so živeli v Udin borštu, si ogledali rokovnjaški tabor in se naučili nekaj veščin prebivanja v gozdu. Predvsem pa bo priložnost za spoznavanje novih prijateljev, druženje ob ustvarjanju n pogovor.

 Program  ima jasno sporočilnost in sicer, da je DIGITALNA KOMEPTENCA = DIGITALNA ABSTINENCA

Cilj Programa je opolnomočenje otrok in mladine za digitalno kompetenco, pridobivanje konkretnih znanj in smernic za kvalitetno življenje ter poklicno orientacijo. Program v osnovi krepi ustvarjalnost, spodbuja  potenciale otrok in mladine in omogoča razvoj življenjskih spretnosti in podjetniških idej: igre/gibanje/sodelovanje, rokodelske veščine in spretnosti, prehranska samooskrba, etnologija in turizem, kultura in umetnost, preživetje v naravi in temeljne veščine ter medgeneracijsko sodelovanje.

Zaželene so vaše prijave na katka.ctrp@gmail.com  vlasta.jursak@ctrp-kranj.si  ali gsm 040 172 636 (Katka) in 040 463 444 (Vlasta).

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA.

Aktivnost se organizira v okviru operacije »RANE EKRANA« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020. Več o projektu RANE EKRANA: www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana

Related Images:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Dostopnost