MEDGENERACIJSKI CENTER ŠENČUR vas vabi na delavnico:

Ustvarjamo doma  – unikatna praznična darilna embalaža (torek, 8.12.2020 ob 18. uri – spletna delavnica ZOOM)

Kako zaviti darila, ko so trgovine za dekoracijo zaprte? Nič lažjega poišči doma kakšno škatlico od bombonjere…, steklen kozarec ali konzervo in jo preobrazi v pravo darilno embalažo. Zakaj ne bi aluminijasta konzerva postala prikupni okrasni lonček za zelišča ali pa steklen kozarec za vlaganje unikatna darilna škatla za piškote ali bonbone?

Vabimo vas, da ustvarjate skupaj z nami.

Pred delavnico pripravite material: steklen kozarec za vlaganje, škatlica ali konzerva, volna, vrv iz jute različnih barv in velikosti, okrasni trakovi od starega darila, ostanki blaga, perlice, škarje, nit, šivanka,  stara gamaša ali rokavica, mekol lepilo ali kakršen koli dekorativni material, ki ga ne potrebujete več. Lahko uporabite tudi suho cvetje, vejice, želode, storžke, cimetove palčke, ….

Ustvarjanje bo preprosto, primerno tako za otroke kot starše, pa tudi za dedke in babice.

Zabavali in ustvarjali boste skupaj s Katjo Podstudenšek Klavčič iz Združenja iz bube v metulja.

Za sodelovanje se prijavite na info@ctrp-kranj.si  (ime, priimek, e-pošta). Po vaši prijavi vam bomo poslali povezavo do videokonferenčnega sistema ZOOM in navodila za tiste, ki se z zoom-om srečujete prvič.  Udeležba je brezplačna. Prisrčno vabljeni!

Delavnica je del operacije Medgeneracijski centri,  ki poteka v okviru LAS Gorenjska košarica, ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Related Images:

(Visited 164 times, 1 visits today)
Accessibility