V okviru operacije Uporabimo lokalni les vas vabimo na gozdno-lesarsko izobraževalno delavnico INOVATIVNE LESENE KONSTRUKCIJE – Projektiranje in izdelava inovativnih lesenih konstrukcijskih sistemov za gradnje večjih lesenih stavb  (v sklopu Leseni spoji)

Kdaj: 8.september 2020 med 16.-20.uro

Kje: Predavalnica Območne podjetniško-obrtne zbornice Kranj (C. Staneta Žagarja 37,  1.nadstropje)

Predavatelj: dr. Bruno Dujič univ. dipl. inž. grad., direktor in vodja razvoja v podjetju CBD d.o.o. – Projektiranje lesenih konstrukcij

Teme: Projektiranje in izdelava inovativnih lesenih konstrukcijskih sistemov za gradnje večjih lesenih stavb s poudarkom na križno lepljenih elementih.

Sodelovanje je brezplačno,  zaradi omejenega števila udeležencev pa je obvezna predhodna prijava.

Udeleženci dobijo ob zaključku potrdilo o udeležbi na izobraževanju.

Za koga so izobraževanja še posebno zanimiva?

Vključevanje v izobraževanja bo še posebno zanimivo za:

  • obstoječe ali bodoča lesna podjetja/obrtnike, rokodelce, oblikovalce in ljubitelje, ki se ukvarjajo z obdelavo lesa in proizvodnjo lesenih izdelkov.
  • za mlade oz. dijake/študente, ki v kreativni&inovativni predelavi lesa vidijo svojo priložnost in delavno mesto,
  • za lokalne skupnosti, ki jih za svoje gradnje in notranjo opremo zanimajo okolju in zdravju prijazni ter privlačni izdelki iz lokalnega lesa.
  • lastnike gozdov in njihova združenja;
  • gozdno-lesna podporne strokovne in poslovne institucije;

Prijava in več informacij: Uroš Brankovič (uros.brankovic@ctrp-kranj.si, 040 303 752 ), Jana Vilman (bohinjsko@bohinj.si, 040 229 079 )

Izvajanje operacije Uporabimo lokalni les se financira iz sredstev EU-Evropskega sklada za regionalni razvoj, Republike Slovenije in vključenih partnerjev



Related Images:

(Visited 178 times, 1 visits today)
Accessibility