Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vas vabi v stari Kranj, kjer smo  v Programu za zdravo in ustvarjalno življenje za vas pripravili:

 od 17.30 do 18.30:  PROTI-STRESNA VADBA po programu MBSR (brezplačna delavnica)

MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) –  ČUJEČNOST je najstarejši in eden najučinkovitejših ter najbolj raziskanih programov za odpravljanje stresa. Temelji na razvijanju in uporabi čuječnosti v vsakdanjem življenju.

 “Pozornost – Čuječnost (Mindfulness) pomeni postati popolnoma pozoren, buden v tem trenutku. Gre za zavedanje točno TEGA  TRENUTKA “. Koliko pa se resnično zavedamo TRENUTKA – TUKAJ in ZDAJ? Naše misli večji del dneva  plavajo od preteklosti (kaj je bilo, zakaj je bilo tako, čemu ravno jaz, … ) do prihodnosti (kaj moram, česa ne smem, kaj bo če bo, kako bo, …), zelo malo pa smo v sedanjosti.

Predstavitev tehnike MBSR bo vodila Alenka Dijak; terapevtka medicinske hipnoze (MBSR tehnike uporablja tudi v terapevtske namene),  iVitalis terapevtka in Energijska kinezioterapevtka.

Oblečeni bodite udobno, s seboj prinesite stekleničko vode.  Ne potrebujete nobenih pripomočkov.

Biti v TRENUTKU nam daje možnosti za:

  • spopadanje s stresom, bolečino in izzivi vsakdanjega življenja;
  • biti popolnoma prisoten v tem trenutek.

Ker je jesenski čas in se večeri že hladijo, bo delavnica potekala v prostorih Turistično informacijskega centra (ob vodnjaku, Glavni trg 2).

Prisrčno vabljeni!  

 Ne spreglejte  – tržnica Na plac s ponudbo ekoloških in domačih pridelkov, zabava, druženje, doživetja, …

Glavni trg v Kranju,  od 16.00 – 20.00 ure

 

Delavnico sofinancira Mestna občina Kranj.

Related Images:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Accessibility