Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem predavanju tehnike

ZMAJEVO SANJANJE

v sredo, 22. marca 2017 ob 18. uri

v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva ul. 22, Kranj).

Zmajevo sanjanje ponuja tehnike organizacije in uresničevanja ustvarjalnih, skupinskih in trajnostnih projektov, ki slonijo na treh načelih: osebna rast, gradnja skupnosti in služenje Zemlji.

Za uskladitev z novim obdobjem potrebujemo drugačen način komuniciranja z okoljem in sami s seboj. Kako osmisliti naše delo in preprečiti izgorelost? Kje poiskati poživljajočo življenjsko energijo in kako sprostiti zastalo, obremenjujočo?

Predavanje je namenjeno doživljanju drugačnosti in odkrivanju zakritega, kar smo nekoč imeli in je sedaj pokopano pod bremenom borbe za preživetje ali zastrto z dolgčasom. Sanje so vrata k našemu notranjemu ognju, vendar imajo stražarja – zmaj nas ukane s strahom ali lenobo.

Zmajevo sanjanje je varna pot iz nadzora. Je igriva norost, ki nam poživlja in osmišlja sivino vsakdana ter nas povezuje z našim intuitivnim in emotivnim delom. Zmaja ne bomo krotili, ne bomo ga morili; spoznali ga bomo in se z njim igrali. Če bo naša igra na nivoju, pa nam bo razkril in z nami delil svoje zaklade.

Zmajevo sanjanje ponuja različnim ljudem različne teoretske razlage, orodja, namige in tehnike, ki jih lahko s pridom uporabijo, da izboljšajo učinkovitost pri svojem delu. Lahko je kažipot na poti učenja posameznikov, ki že dalj časa hrepenijo po spremembi in osmišljenju svojega življenja ter se zato odločijo preizkusiti nekaj novega.

Na uvodnem predavanju bomo spoznali osnovne korake zmajevega sanjanja, čemu je namenjeno in kaj vse nam lahko da. Spoznali bomo nekaj socialnih orodij, katera so bila razvita za kvaliteten ples z zmajem.

Predavanje je namenjeno vsem, ki se ne bojijo postaviti na rob svoje cone udobja in s skupno močjo premikati meje neznanega. Predavanje bo interaktivno, saj s tem lahko uporabimo inteligenco celotne skupine.

Predavanje bosta vodila Lara Kastelic in Jošt Kozelj, ki orodje zmajevega sanjanja že več let redno uporabljata pri svojem delu, tako v osebnem kot v profesionalnem življenju.

Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali na gsm 040 733 344.

Udeležba je brezplačna, zaželen je manjši prostovoljni prispevek za predavatelja.

Vabljeni!

Delavnica se izvaja v okviru programa Podeželsko razvojno jedro – projekti podjetniškega razvoja podeželja na območju osrednje gorenjske v letu 2017, ki ga sofinancirajo  občine Kranj, Naklo in  Preddvor.

Related Images:

(Visited 16 times, 1 visits today)
Accessibility