27.maja 2017 ob 9.00 uri se bo na Glavnem trgu v Kranju začel letošnji ‘Kolesarski dan pod Storžičem‘ . Tema letošnjega bo Nakupuj s kolesom. Pripravili smo dva kolesarska izleta, ki bosta vsak posebej pokazala kaj vse je dobrega tako blizu mestnih ulic in predvsem dosegljivo s kolesom.
Udeleženci izleta – nahrbtnik ali košara na kolesu sta obvezna oprema – boste lahko okušene dobrote tudi kupili. Predvsem pa se boste spoznali z ljudmi, ki jih pripravljajo!
Kolesarjenje pripravljamo skupaj za Zavodom Stonoga in društvom Sorško polje in kdor pozna njune aktivnosti ve, da nas čeka veliko zanimivega.
Tudi Glavni trg bo poln!

Seveda bomo tam tudi mi – Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj, ki je za vas pripravil predstavitev predelave navadnega kolesa v kolo z električno asistenco. Svetovali bodo strokovnjaki na tem področju, lahko si boste pobližje ogledali tako nadgrajeno kolo. Našli nas boste v družbi Kolesarskega kluba Sava Kranj (zabremzajte pri tej stojnici).

Poleg promocijskih stojnic Sorškega polja in Stonoge bodo tam Društva upokojencev s ponudbo svojih izletov, trenerji in serviserji Kolesarskega kluba Kranj vam bodo pregledali kolo in svetovali, člani Slovenske kolesarske mreže bodo predstavili vseslovensko akcijo ‘Pripelji srečo v službo’ in na koncu boste izvedeli še kaj je novega na letošnjem Rekreaturu. Med drugim bo ekipa BACTIM prejela oranžne majice kot zmagovalka lanskoletnega.

 

LINK na dogodek in prijavnico:

http://www.rekreatur.si/novi_rr/kolesarski-dan-pod-storzicem-nove-poti/

Prisrčno vabljeni!

 

Related Images:

(Visited 45 times, 1 visits today)
Accessibility