Vabimo vas, da se nam pridružite na sklopu praktičnih delavnic:

 Osnove dobrega oblikovanja

Ni vsak, ki na računalniku izbere najbolj fancy pisavo in doda nekaj kičastih fotk, že kar oblikovalec.

V svetu, kjer nas na vsakem koraku bombardirajo z vizualnimi sporočili, je pomembno biti opažen in razumljen – vendar ne za ceno kričečega slabega okusa.

Delavnice so namenjene začetnikom, ki želite spoznati osnove dobrega oblikovanja in se naučiti na preprost,       a učinkovit način ustvarjati privlačne podobe. Vsakdo prej ali slej potrebuje letak in plakat za dogodek, ki ga organizira, morda embalažo za domače dobrote, opazen in razumljiv oglas v lokalnem časopisu … ali pa bi rad samo spodobno oblikoval vabila za prihajajoče praznovanje.

Delavnice bo vodila oblikovalka Nina Malovrh, ki že vrsto let skrbi za dobro oblikovane domače in tuje blagovne znamke ter izdelke (Steklarna Rogaška, Ljubljanske mlekarne, Vestina, Vitapur, …)  in se v vsak svoj projekt vsaj malo zatreska.

Na delavnici bomo uporabljali brezplačna spletna orodja, tako da boste svoje znanje lahko takoj in brez težav prenesli v prakso. Za več informacij o sami vsebini delavnic lahko pišete Nini (nina.iz.kranja@gmail.com).

 Termini (predvidena so 3 srečanja):

  •      četrtek,   13. april od 18.30h do 20h
  •      ostala dva termina do podovoru z udeleženci

 S seboj imejte svoj prenosni računalnik.

Srečanja bodo potekala v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva 22, Kranj).

 Cena tečaja (3 delavnice) je 63 EUR na osebo. Zaradi boljše organizacije so obvezne prijave po e-pošti:  vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali GSM 040 733 344 (Vlasta) najkasneje en dan pred delavnico.

 Znesek 63 EUR je potrebno nakazati na TRR  št. SI56 1010 0003 9602 573, BIC: BAKOSI2X, namen: delavnice.

V primeru premalo prijav si pridržujemo pravico do odpovedi. V tem primeru vam znesek povrnemo v celoti.

 Prisrčno vabljeni!      

Delavnica se izvaja v okviru programa »podeželsko razvojno jedro« – podjetniški razvoj podeželja na območju osrednje Gorenjske, ki ga sofinancirajo Mestna občina Kranj, Občina Preddvor in Občina Naklo.

VABILO PDF: Osnove oblikovanja, april 17

Related Images:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Accessibility