Se pri zagonu in izvajanju svoje turistične dejavnosti počutite same in s premalo energije, sredstvi in idejami ? Ste že poskusili s sodelovanjem oz. povezovanjem z drugimi turističnimi ponudniki ?

Izkušnje in primeri dobre prakse kažejo, da tako povezovanje lahko vodi k dolgoročnemu uspehu vaše dejavnosti in turizma na celotnem območju.

V okviru programa Podeželsko razvojno jedro (PRJ) vas Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj

vabi na uvodno predstavitev in svetovanje

POVEZOVANJE MALIH TURISTIČNIH PONUDNIKOV

Kdaj: Uvodna predstavitev v četrtek, 22. december 2016 ob 16.00 uri

Sestanek in svetovanje kadarkoli po predhodni najavi

Kje: v prostorih CTRP Kranj v Kranju

(Župančičeva 22, 4000 Kranj)

 

PROGRAM (za uvodno predstavitev):

Po uvodni predstavitvi in svetovanjih bo v januarju 2017 organizirana izobraževalna delavnica na temo turističnega sodelovanja. Vodi jo bo Rok Teul iz agencije Feel Green ter nosilci nekaterih dobrih praks. V tem sklopu boste imeli možnost za svetovanje glede zasnove oz. nadaljnjega razvoja vaših turističnih idej na podlagi medsebojnega povezovanja.

Udeležba na vseh aktivnostih je brezplačna, a je število mest omejeno (prednost bodo imeli udeleženci iz občin podpornic programa PRJ). Prijave za uvodno predstavitev do četrtka, 22. decembra 2016, za svetovanja pa po predhodnem dogovoru. Več informacij&prijave na uros.brankovic@ctrp-kranj.si ali po telefonu: 040 303 752 (Uroš Brankovič).

Dogodek se izvaja s podporo programa Podeželsko razvojno jedro (PRJ), ki ga sofinancirajo

Mestna občina Kranj, Občina Preddvor in Občina Naklo.

Related Images:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Accessibility