Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici:

Stara znanja in modrosti narave – POSLUŠANJE GLASBE RASTLIN

V ČETRTEK, 13. oktober 2016 ob 17h v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva ulica 22, Kranj– stara trgovska šola)

Music-plants

Kaj vse so rastline in kako z njimi sodelujemo

Rastline so inteligentna in čuteča bitja. Odzivajo se na naše ravnanje, čustva in celo namere. Z njimi lahko vzpostavimo blagodejno sodelovanje. Ko se notranje odpremo, zaznamo njihovo kvaliteto, kar nam pomaga tudi pri izbiri rastline za zdravljenje.

V Federaciji Damanhur v bližini Torina v severni Italiji so razvili posebno napravo, ki temelji na principu »bio-feedbacka« (biološke povratne informacije, ki se uporablja tudi pri testiranju ljudi za ugotavljanje električne aktivnosti kože. Aparat deluje podobno kot detektor laži (poligtaf) razvit 1921 v Ameriki. Naprava meri razliko elektromagnetnega polja korenin in lista, ki je prevedena v glasbo oz. izraz rastline. S pomočjo naprave lažje ozavestimo odnos z rastlinami in uživamo v harmoniji glasbe, ki jo ustvarjajo v interakciji z nami.

Naučili se boste, kako zaznati potrebe rastlin in kako prepoznati njihovo delovanje, ki ga v kombinaciji z poznavanjem zdravilnih rastlin lahko uporabite.

Cena delavnice je 35 EUR na osebo. Zaradi boljše organizacije so obvezne prijave po  e-pošti:  vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali GSM 040 733 344 (Vlasta) najkasneje en dan pred delavnico.

Znesek 35 Eur je potrebno nakazati na TRR  št. SI56 1010 0003 9602 573, BIC: BAKOSI2X, namen: delavnica.

 Dodatne informacije: Karin GSM 041 823 927, lavin@siol.net. V primeru premalo prijav si pridržujemo pravico do odpovedi. V tem primeru vam znesek povrnemo v celoti.

Tečaj bo vodila Karin Lavin, akademska slikarka, ki že vrsto let razvija pristope so-ustvarjanja z naravo. Sodeluje v različnih projektih obravnave vitalno-energijskih razsežnosti pokrajine in oblikovanja programov zelenega geomantičnega turizma.

Prisrčno vabljeni!

Related Images:

(Visited 119 times, 1 visits today)
Accessibility