Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivni delavnici:

 Zdravo sanjanje in spanje za dolgo življenje

v SREDO, 3. junija 2015 ob 18.00 v Medgeneracijskem centru Kranj (Cesta talcev 7)

pes+maček - spanje 2

 Interaktivna delavnica je namenjena vsem, ki želite izvedeti resnico o počitku in spanju ter sanjanju – kaj lahko sami storite, da se boste bolje počutili in dlje živeli. Spanje je namreč nujno potrebno za obnovo telesa, zato ljudje, ki več spijo, izgledajo dobro in mladostno.

Da, res je, spanje ohranja mladost. Kako? Predavateljica Siva Požlep iz zavoda Gamajun vam bo na poljudno znanstven način razložila, kaj se v telesu dogaja med spanjem, da je tako.

Silva se je petnajst let zelo aktivno ukvarjala s spanjem in sanjanjem. Zanimalo jo je, zakaj sploh spimo, čemu počitek in spanje služi, zakaj sanjamo, kako so lahko sanje koristne, kako odpravimo nespečnost, nočne more, kaj nam sanje sporočajo. Sčasoma si je lahko razložila sama sanje z lastnim sanjskim priročnikom. Sanje razloži tudi drugim. Danes s pomočjo zavednega – budnega sanjanja ustvarja svojo prihodnost, prepoznava dobro in manj dobro, preizkuša situacije in komunicira s svojim vodnikom – nezavednim. Svoje praktične izkušnje in nasvete ter vaje je strnila v kratek Učbenik za budne sanjalce, ki je napisan preprosto, razumljivo za vsakogar.

Lahko boste izvedeli več o ponavljajočih se in sporočilnih sanjah, nočnih morah, bitjih na astralu, o tehnikah sproščanja za boljše in bolj zdravo spanje. Tudi, kako se zaščitite pred astralnimi vdori bitij, ki jemljejo energijo, …

 Vsebino priročnika si lahko ogledate na tej povezavi http://www.gamajun.si/dokumenti/Upravljanje_sanj_predstavitev.pdf

 Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po telefonu 04 257 88 26, gsm 040 733 344 ali po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si.

Udeležba je brezplačna.

 Prisrčno vabljeni!

VABILO: Zdravo sanjanje, spanje

Related Images:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Accessibility