V sodelovanju z Društvom vseživljenjsko učenje organiziramo delavnico: VAŠE PODJETNIŠKE IDEJE V PRAKSI, ki bo v ponedeljek, 8. decembra 2014 ob 18. uri  v Medgeneracijskem centru Kranj (Cesta talcev 7)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Delavnica bo prva v sklopu treh delavnic za pomoč pri razvoju poslovnih idej in nadaljnji razvoj dodatnih dejavnosti.

Na prvi delavnici boste spoznali osnovne principe razvoja poslovnih idej ter orodja za samostojen zapis idej, ki imajo tudi v praksi potencial, da dejansko zaživijo.  Z vodenim pristopom boste lahko preverili tudi obstoječe dejavnosti, kje jih lahko še nadgradite in izboljšate.

Podjetništvo 4

Končni cilj prve delavnice je, da vsak udeleženec izdela dokument z osnovnim pregledom svoje dejavnosti z napotki za učinkovit nadaljnji razvoj.

Podjetništvo 2

Vabljeni vsi ki imate svojo podjetniško idejo in bi jo radi razvijali. Prav tako vabljeni tudi tist, ki ste dejavnost že začeli in iščete rešitve za izboljšanje.

Vaš moderator na delavnici bo Zvonko Belič.

Zvonko belič

Na drugi delavnici boste spoznali pravila poslovnega načrtovanja in izdelali mini poslovni načrt z vsemi nujnimi elementi.

Na tretji delavnici boste spoznali elemente ki so nujni da se lahko vključite v sodelovanje z ostalimi podjetniki na skupnih trgih ter pripravili načrt izboljšanja te pripravljenosti.

Delavnice so zelo praktično naravnane in bodo odgovorile na vaša pereča vprašanja.

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zaradi priprave delavnic pa je prijava OBVEZNA.

Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po telefonu 04 257 88 26, gsm 040 733 344 ali po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si.

Related Images:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Dostopnost